مجتمع بیمارستان امام خمینی(ره)

به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس یک دوره مسابقات دارت و شطرنج در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، به همت واحد تربیت بدنی بسیج مجتمع و به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و با هدف افزایش فعالیت جسمی و ایجاد شور و نشاط در بین کارکنان یک دوره مسابقات دارت و شطرنج در دو بخش بانوان و آقایان چهارشنبه ۳۱شهریور ۱۴۰۰ در سالن ورزشی مجتمع برگزار شد.
در ابتدا مسئولین برگزاری مسابقات  مطالبی در خصوص آیین نامه ها و مقررات برگزاری مسابقه دارت و شطرنج  ارائه کردند  سپس شرکت کنندگان با یکدیگر به رقابت پرداختند.
در پایان درمسابقه دارت بخش بانوان  الهام کرمی، کیمیا امیری نژاد، معصومه صفرخانی به ترتیب به  مقام اول تا سوم و در بخش آقایان زین العابدین آقا یاری، محمد تاج دینی، احد اکرمی بانی مقام اول تا سوم  و در مسابقه شطرنج  حسین اسماعیلی و مرداویج صابری مقام اول  و دوم را بدست آوردند.

 

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *