مجتمع بیمارستان امام خمینی(ره)

مراسم معارفه دکتر نوید مقدم به‌عنوان سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) ضمن قدردانی از زحمات دکتر مجتبی عقیلی در مراسمی دکتر نوید مقدم را به‌عنوان سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات این مرکز به همکاران مجتمع معرفی کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، در پی سفر فرصت مطالعاتی دکتر مجتبی عقیلی مدیر پیشین فناوری اطلاعات این مرکز و تودیع وی با مسئولان وهمکاران مجتمع که طی مراسمی سه‌شنبه ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ در دفتر ریاست برگزار شده بود و همچنین انتصاب دکتر نوید مقدم از سوی رئیس مجتمع به‌عنوان سرپرست مدیریت جدید فناوری اطلاعات این مرکز؛ دوشنبه ۸ شهریور، نشستی صمیمانه با حضور رئیس مجتمع، مدیر جدید و کارشناسان واحد آی تی این مرکز  در سالن شورای ریاست برگزار شد.

در این جلسه، دکتر خسرو صادق نیت ضمن پاسداشت تلاش‌های دلسوزانه دکتر مجتبی عقیلی و تیم ایشان به‌ویژه در کمک به مدیریت بحران کرونا افزود: در دوران مسئولیت دکتر عقیلی تحولات قابل توجهی در راستای اصلاح و تقویت زیرساخت های مجازی اعم از راه اندازی کلینیک مجازی، طراحی و به روز رسانی سایت، سامانه نوبت دهی الکترونیک، نرم افزار تغذیه کارکنان و … صورت گرفت که شایسته قدردانی است.
وی در ادامه دکتر نوید مقدم را به‌عنوان سرپرست مدیریت جدید واحد فناوری اطلاعات مجتمع معرفی کرد و جایگاه این حوزه را در ارتقای خدمات سلامت و افزایش رضایتمندی بیماران بسیار مهم خواند.

توضیح این که در مراسم تودیع دکتر عقیلی با حضور رئیس مجتمع، معاونان و جمعی از مسئولان مرکز با اهدای لوح سپاسی از زحمات ایشان قدردانی شد.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *