مجتمع بیمارستان امام خمینی(ره)

نشست معاون درمان وزارت بهداشت و جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی با رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) نیمه ‌شب سه‌شنبه ۲۸ اردیبهشت‌ ماه ۱۴۰۰میزبان معاون درمان وزارت بهداشت  و جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی بود.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)، نیمه‌شب سه‌شنبه ۲۸ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۰ دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت و جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی دکتر عبدالحسین روح‌الامینی رئیس شورای مرکزی حزب توسعه و عدالت ایران اسلامی ، دکتر سید جلیل میر محمدی عضو کمیسیون‌های بهداشت و درمان ، دکتر ابوالفضل عمویی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی ، دکتر سید احسان خاندوزی نایب‌رئیس اول کمیسیون اقتصادی ، دکتر مجتبی رضا خواه عضو کمیسیون برنامه‌وبودجه در سالن شورای مجتمع با دکتر خسرو صادق نیت  رئیس مجتمع دیدار و گفتگو کردند.

دکتر صادق نیت، رئیس مجتمع در این نشست ضمن  تشکر ویژه  از حضور معاون درمان وزارت بهداشت  و نمایندگان مجلس شورای اسلامی گفت: مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) از حدود ۸۰ سال قبل راه‌اندازی  شده( ۱۳۲۰ تا ۱۳۲۵ )و جزء قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین بیمارستان‌های کشور محسوب می‌شود و بیش از ۱۵۰۰ تخت فعال دارد .

وی ارائه خدمات باکیفیت به اقشار ضعیف و محروم جامعه را موجب افتخار کلیه کارکنان  مجتمع خواند و گفت: مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) مرکز سیاست‌گذاری درزمینه ی خیلی از بیماری‌ها  در کشور ازجمله : ایدز و هموفیلی

 

است و تمامی پیوندهای ارگانهای اصلی  بدن در این مرکز نیز انجام می‌گیرد .  به‌عبارت ‌دیگر این مرکز محل ارجاع بیماران خاص و پیچیده و آخرین ملجأ و امید بیماران لاعلاج از تمام نقاط کشور است و روزانه بیش از ۱۲ هزار مراجعه‌کننده دارد.

وی افزود: این مجتمع درمانی آموزشی دارای  ظرفیت‌های منحصربه‌فردی است خصوصاٌ  بهره‌مندی از وجود ۴۰۰ عضو هیئت‌ علمی توانمند، ۴۲۰۰ دانشجوی برتر کشوری  و حدود ۱۰۰۰ دانشجوی تخصصی و فوق تخصصی،  همگی مایه توفیق و افتخار این مرکز هستند .

رئیس مجتمع  در ادامه گفت:  مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) همواره ازنظر کیفیت و کمیت خدمات در عالی‌ترین سطح است و با وجود فشارهای زیاد از لحاظ حجم کاری ، یکی از مهم‌ترین بیمارستان‌های کشور بوده و تا کنون هیچ بیماری بدون دریافت خدمات از این بیمارستان خارج نشده است.

وی همچنین این مرکز را بزرگ‌ترین مرکز  پذیرش بیماران کرونایی خواند و گفت: در دوران شیوع کرونا، این مرکز با اختصاص بیش از ۱۴ بخش توانست، به بیش از ۶۰ هزار بیمار کرونایی خدمت‌رسانی کند.

سپس دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت ضمن تشکر و خدا قوت به  رئیس مجتمع وهمه پزشکان و کادر درمان این مرکز در پاندمی کروناگفت: اگر روسای بیمارستان‌های ما نبودند  ممکن بود صحنه‌هایی که در کشور هند و کشورهای دیگر در حال حاضر اتفاق می‌افتد   و ما شاهد آن هستیم در ایران هم این اتفاق بیفتد .

وی افزود : با بازدیدهای سرزده‌ای که از مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)   داشتم دیدم که از شروع سال ۹۹ بسیاری از پزشکان این مرکز که حتی رشته تحصیلی‌شان مرتبط با بیماری کرونا نبود  ولی به بخش‌های کرونایی کمک می‌کردند و در خط مقدم مبارزه با این بیماری بودند و توانستند این بیماری را به‌خوبی مدیریت کنند.

دکتر جان بابایی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: آن چیزی که توانست بحران کرونا را در کشور کنترل کند نیروی انسانی ماهر و کارآمد بود.

در ادامه نمایندگان مجلس از خدمات ارزنده مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در دوران کرونا قدردانی کردند و قول‌های مساعدی برای  کمک به مشکلات و چالش‌های مجتمع دادند.

توضیح این‌که در این نشست دکتر طالبیان معاون اجرایی معاون درمان وزارت بهداشت، دکتر فرشید علامه معاون درمان دانشگاه، دکتر سهراب پور معاون آموزشی دانشگاه، دکتر فیروز فر رئیس هیئت‌مدیره موسسه سلامت مهدی ، دکتر علی اعتمادیان مدیرعامل موسسه سلامت مهدی و جمعی از معاونان و  اعضای هیئت‌رئیسه مجتمع حضور داشتند.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *