دکتر محمود بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه یکشنبه ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۰ از زیر ساخت ها و تجهیزات بخش های مختلف مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) دیدن کرد.به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، یکشنبه ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۰دکتر محمود بیگلر معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه به همراه دکتر خسرو صادق نیت رییس مجتمع با حضور در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) از زیر ساخت ها و تجهیزات بخش های مختلف این مرکز خصوصا تخت های ویژه و امکانات آنها در موج چهارم کرونا بازدید کردند.
با توجه به موج جدید کرونا و لزوم تجهیز بخش های ویژه جهت خدمات دهی به مراجعین ، این بازدید به منظور تجهیز زیر ساخت لازم برای تبدیل بخش های مختلف این مرکز به بخش مراقبت های ویژه صورت پذیرفت .
در موج جدید کرونا، تخت های درمانی در مراکز درمانی با سرعت زیادی در حال پر شدن است و لزوم استفاده از تجهیزات و خدمات تخت های ویژه از اولویت های مجتمع بیمارستانی امام خمینی است و این بازدید در این همین راستا و به دعوت دکتر صادق نیت صورت پذیرفت.
توضیح اینکه در این بازدید، محمود معصومی معاون پشتیبانی، سورکی مدیر برنامهریزی منابع مالی و پایش عملکرد،رضا نژاد رئیس حراست مجتمع ، امیر حسین امرالهی مدیر منابع انسانی، رضا قدیم خانی مسئول دفتر فنی و جمعی از مسئولین مجتمع حضور داشتند.
بازدید معاون توسعه مدیریت و برنامهریزی منابع دانشگاه از مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
