معاونت امور دانشگاهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی ره

معاون امور دانشگاهی عنوان جدیدی است که برای اولین بار در مجتمع بیمارستانی امام خمینی ایجاد گردید.

پیش از این معاونت آموزشي در مجتمع از سال 1369 ايجاد شد. از سال 1376 وظایف پژوهشی نیز به این عنوان اضافه گردید. تا سال 1385 معاون آموزشي و پژوهشي مجتمع بصورت واحد بوده ولي از اواخر سال 1385 اين دو از هم تفكيك و هريك بصورت مستقل فعاليت می نمودند تا اینکه در راستای ابلاغیه نحوه اداره مجتمع از طرف دانشگاه، از آذرماه سال 1394 معاونت آموزشی و معاونت پژوهشی با هم ادغام و عنوان معاونت امور دانشگاهی ایجاد گردید.

برنامه ریزی برای ارتقاء کیفیت و کمیت آموزش و پژوهش در مجتمع بر اساس اسناد بالا دستی از قبیل سند برنامه استراتژیک دانشگاه و برنامه های عملیاتی، دفتر توسعه آموزش دانشگاه و یا دانشکده پزشکی از وظایف این معاونت می باشد. همچنین به ارائه خدمات  آموزشی و پژوهشی به 1600 نفر از اعضای هیئت علمی و فراگیران و مدیریت فضاهای آموزشی و پژوهشی می گردد. این معاونت در ساختمانی مستقل به مساحت 350 متر مربع استقرار داشته و دارای قسمتهای زیر است:

دفتر امور هیئت علمی - دفتر امور فراگیران-دفتر روابط بین الملل- دفتر دانش آموختگان- دفتر توسعه تحقیقات بالینی – دفتر توسعه آموزش – دفتر اعتباربخشی آموزشی و پژوهشی- دفتر تدوین پروتکل ها- مدیریت امور آموزشی- اداره خدمات آموزش و دانشجویی- مرکز مهارتهای بالینی- مرکز آزمون الکترونیک- اتاق جستجوی الکترونیک- استودیوی ضبط محتوا و غذاخوری هیئت علمی.