کسب ۲ رتبه در مرحله دانشگاهی بخش معارف بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران توسط کارکنان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

۲ نفر از کارکنان مجتمع در بخش معارف مرحله دانشگاهی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی حائز رتبه برتر شدند.
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، آزمون بخش معارف مرحله دانشگاهی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در بخش‌های استادان، کارکنان و دانشجویان و در رشته‌های «نقد کتاب»، «تلخیص کتاب»، «ترجمه خوانی»، «آیین سخنوری»، «حفظ موضوعی قرآن کریم»، «پرسمان قرآنی»، «فیلم‌نامه‌نویسی» و «نقاشی» برگزار و ۲ نفر از کارکنان مجتمع حائز رتبه‌های ممتاز کشوری شدند.

اسامی افراد برگزیده به شرح زیر است:
بخش کارمندان
فرشته امینی/ مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)/ رشته ترجمه خوانی
فرامرز نجاتی قوام/ مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)/ رشته فیلم‌نامه‌نویسی

توضیح اینکه مسابقات کشوری بخش آوایی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، مهر و آبان سال جاری به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار خواهد شد.