کسب ۷ رتبه در بخش آوایی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت

شش نفر از کارکنان مجتمع در بخش آوایی مرحله دانشگاهی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی حائز رتبه برتر شدند….

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، شش نفر از کارکنان مجتمع در بخش آوایی مرحله دانشگاهی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی حائز رتبه برتر شدند.

آزمون بخش آوایی مرحله دانشگاهی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، به همت مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران، روزهای دوشنبه ۹ اردیبهشت ۹۸ (ویژه برادران) و سه‌شنبه ۱۰ اردیبهشت ۹۸ (ویژه خواهران) با حضور داوران بین‌المللی برگزار شد.

اسامی افراد برگزیده به شرح زیر است:

حفظ کل

رتبه اول (دانشجویان) سیدسیناعالم زاده

رشته تحقیق

رتبه دوم (کارمندان) حمیدرضایی

رتبه سوم (کارمندان) محمدابراهیم مقدم

رشته ترتیل

رتبه سوم (کارمندان) حسن امین زاده

رشته مفاهیم نهج‌البلاغه

رتبه اول (کارمندان) محمدابراهیم مقدم

رشته آشنایی با مفاهیم صحیفه سجادیه

رتبه اول (کارمندان) محبوبه پورسلیمان

رشته سبک زندگی اسلامی

رتبه سوم (کارمندان) فرشته امینی

توضیح اینکه آزمون کتبی منطقه یک کشوری بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، مردادماه ۹۸ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار خواهد شد.