کارمند تأسیسات مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) حائز رتبه اول در بخش ادبی از بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت شد

فرامرزنجاتی کارمند تأسیسات مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) موفق به کسب رتبه اول در بخش ادبی از بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت شد.به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، مسابقات کشوری بخش آوایی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی همدان پنج‌شنبه ۹ آبان ماه ۹۸ برگزار شد.
در این مسابقه فرامرزنجاتی کارمند تأسیسات مجتمع حائز رتبه اول در بخش ادبی در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت شد.
متن تقدیر بدین شرح است:
وَالَّذِینَ اهْتَدَوْا زَادَهُمْ هُدًى وَآتَاهُمْ تَقْوَاهُمْ (آیه ۱۷ سوره محمد ‘ص’)
و آنان که هدایت گراییدند (خدا) آنان را هر چه بیشتر هدایت بخشید و (توفیق) پرهیزگاری‌شان داد.

فرهیخته قرآنی جناب آقای فرامرزنجاتی
قرآن، پرتویی از حسن ازلی و ابدی باری‌تعالی و معجزه ماندگار آخرین پیام‌آور وحی است که از هنگام نزول تاکنون، همگان را مبهوت دریای بیکران ظرافت‌ها و زیبایی‌های ظاهری و باطنی‌اش کرده است؛ بی‌تردید آنان که جرعه‌ای گوارا از این دریای معرفت نوشیده‌اند و در طریق قرآن و معارف اهل بین عصمت و طهارت (ع) پیشگام شده‌اند درخور اکرام و احترام بسیارند. خداوند را شاکریم که شاهد توفیق شما در بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت (ع) دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و کسب رتبه اول در بخش ادبی هستیم. ضمن تبریک کسب این موفقیت توفیق خدمت به ساحت قدسی قرآن کریم و اهل‌بیت (ع) را برایشان مسألت می‌نماییم.

دکتر رشید حیدری مقدم، رئیس ستاد اجرایی جشنواره
دکتر سیما سادات لاری، معاون فرهنگی و دانشجویی