چهارمین سمینار دو روزه ی پرستاری در شیمی درمانی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزارشد

چهارمین سمینار دو روزه ی پرستاری در شیمی درمانی با هدف افزایش توانمندی کارکنان پرستاری در زمینه ی کار با داروهای شیمی درمانی در تالار امام برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، به همت معاونت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و انستیتو کانسر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) چهارمین سمینار دوروزه‌ی پرستاری در شیمی‌درمانی باهدف افزایش توانمندی کارکنان پرستاری درزمینه ی کار با داروهای شیمی‌درمانی و با حضور دکتر شکوه ورعی سرپرست مدیریت پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر علمی سمینار روزهای شنبه و یکشنبه ۲ و ۳ آذرماه ۹۸ در تالار امام برگزار شد.

در این سمینار به مباحث حل و آماده‌سازی داروها، استانداردهای ساختاری بخش‌های شیمی‌درمانی، حمل و نگهداری داروهای شیمی‌درمانی، اصول حفاظت در برابر آلودگی‌های داروهای شیمی‌درمانی، استانداردهای تجهیزات لازم در بخش‌های شیمی‌درمانی، عوارض داروهای شیمی‌درمانی (کنترل و راههای مقابله با آن)، کنترل درد و طب تسکینی، پزشکی قانونی در زمینه‌ی شیمی‌درمانی، مسائل باروری و ناباروری، هموویژلانس، آموزش به بیمار در زمینه داروهای شیمی‌درمانی، تغذیه در شیمی‌درمانی، کمورادیوتراپی، استاندارد نیروی انسانی در بخش‌های شیمی‌درمانی، بهداشت محیط و حرفه‌ای در شیمی‌درمانی، راههای دسترسی به عروق، معرفی پورت و معرفی دستورالعمل‌های وزارت بهداشت برای بخش‌های شیمی‌درمانی پرداخته‌شده است.

تعداد شرکت‌کنندگان در سمینار ۳۰۰ نفر از کلیه استان‌های کشور دارای مراکز شیمی‌درمانی بوده و در پایان گواهی شرکت با ۵/۶ امتیاز بازآموزی صادر شد.

توضیح اینکه دکتر شکوه ورعی دبیر علمی، اسفندیار عسگری و سیده فاطمه میر بازغ دبیر اجرایی سمینار بودند.