پیروزی پر گل تیم فوتسال مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گروه ب در هفته چهارم جام دکتر بهادری

از سری مسابقات فوتسال جام دکتر بهادری دانشگاه علوم‌ پزشکی تهران در هفته چهارم تیم فوتسال مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گروه ب در مجموعه ورزشی شهید چمران برگزار و با نتیجه پر گل پیروز شد.به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، از سری مسابقات فوتسال جام دکتر بهادری دانشگاه علوم‌ پزشکی تهران در هفته چهارم روز پنج‌شنبه ۲۸ آذرماه ۹۸ تیم فوتسال مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گروه ب در مجموعه ورزشی شهید چمران برگزار و با نتیجه پر گل پیروز شد.
در این مسابقه تیم فوتسال مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گروه ب با نتیجه ۵ بر صفر تیم فوتسال مرکز طبی کودکان را شکست داد.
اعضای تیم فوتسال مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گروه ب را محمدرضا مهدوی، روح اله یزدان زاده، عماد آذر خوش، محمدعلی مرزبان، رسول جعفری، حسین اسماعیل بیگی، وحید اشتیاقی، محمد هوشیار، رضا رسولی، امیر حسنی زاده، محمد تاج‌الدینی و بابک رضایی تشکیل می‌دهند. محمد علیمی به‌عنوان مربی و مهدی عبدلی نیز سرپرستی تیم را بر عهده دارد.
مسابقات فوتسال جام دکتر بهادری ویژه کارکنان و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با ۱۸ تیم از واحدهای مختلف در مجموعه ورزشی شهید چمران برگزار خواهد شد.
تیم فوتسال مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گروه ب پنج‌شنبه ۱۲ دی ماه ۹۸ به مصاف تیم مجتمع بیمارستانی امیراعلم می‌رود.