پیروزی اولین گام تیم فوتسال مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در جام دکتر بهادری

تیم فوتسال مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گروه الف توانست اولین گام خود را در جام دکتر بهادری با پیروزی بردارد.به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، از سری مسابقات فوتسال جام دکتر بهادری دانشگاه علوم‌ پزشکی تهران و در اولین بازی روز پنج شنبه ۳۰ آبان ماه ۹۸ تیم فوتسال مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گروه الف که در مجموعه ورزشی شهید چمران برگزار شد توانست اولین گام خود را با پیروزی بردارد.
در این مسابقه تیم فوتسال مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گروه الف با نتیجه ۴ بر ۱ تیم فوتسال بیمارستان سینا را شکست داد.
اعضای تیم فوتسال مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گروه الف را منصور مدانلو، ابوالفضل محمد تقی، یاشار جعفری، فرید سامخانی، مسعود نجارماهر، سجاد فخیمی، سالار غلامی، اردشیر زراعتی، روح اله زارع، محمود رضا برزگرو محمد وطن خواه تشکیل می‌دهند. رحمان شعبانیان به‌عنوان مربی و ابوالقاسم محدثی نیز سرپرستی تیم را بر عهده دارد.
مسابقات فوتسال جام بهادری ویژه کارکنان و اعضای هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با ۱۸ تیم از واحدهای مختلف در مجموعه ورزشی شهید چمران برگزار خواهد شد.
تیم فوتسال مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گروه الف در دومین بازی خود پنج‌شنبه ۷ آذرماه ۹۸ به مصاف تیم معاونت دانشجویی می‌رود.