پیام تسلیت ریاست به مناسبت درگذشت استاد دکتر حمید رحمت

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، دکتر صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در پیامی درگذشت استاد فقید پیشکسوت دکتر حمید رحمت جراح و متخصص مغز و اعصاب بیمارستان شریعتی را تسلیت گفت.

متن پیام به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم
ضایعه درگذشت استاد فقید پیشکسوت دکتر حمید رحمت تأثربرانگیز بود. این‌جانب، این فقدان را به خانواده محترم ایشان، رئیس و اعضای هیئت‌علمی بیمارستان شریعتی و جامعه علمی و دانشگاهی تسلیت عرض می‌کنم و رحمت و مغفرت الهی را برای آن مرحوم و صبر جمیل و اجر جزیل برای بازماندگان ایشان مسألت می‌نمایم.
دکتر خسرو صادق نیت
رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

همچنین به اطلاع می‌رساند مراسم ترحیم آن زنده‌یاد، روز جمعه ۱۴ تیرماه از ساعت ۱۶ تا ۱۷:۳۰ در مسجد جامع شهرک غرب برگزارمی شود.