پیام تسلیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) به مناسبت درگذشت استاد فقید پیشکسوت دکتر هبت الدین برقعی جراح و متخصص گوش و حلق و بینی

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، دکتر صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در پیامی درگذشت استاد فقید پیشکسوت دکتر هبت الدین برقعی جراح و متخصص گوش و حلق و بینی را تسلیت گفت.

متن پیام به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

ضایعه درگذشت استاد گران‌قدر و پیشکسوت عزیز جناب آقای دکتر هبت الدین برقعی تأثر بسیار و اندوهی بزرگ در قلب و روح این شاگرد کوچک آن معلم گرامی بر جای گذاشت. این‌جانب ضمن عرض تسلیت به خانواده محترم ایشان به‌ویژه همکار ارجمند جناب آقای دکتر پدرام برقعی و سرکار خانم دکتر امامی و اعضای محترم هیئت‌علمی دانشگاه به‌ویژه اعضا محترم گروه گوش و حلق و بینی و جامعه علمی و دانشگاهی کشور، رحمت و علو درجات را برای آن استاد فقید و صبر و سلامت برای بازماندگان آرزومندم.

دکتر خسرو صادق نیت
رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)