پیام تبریک رئیس مجتمع‌ بیمارستانی امام خمینی(ره) به مناسبت روز پزشک

دکتر صادق نیت رئیس مجتمع‌ بیمارستانی امام خمینی(ره) در پیامی روز پزشک را به اعضای هیئت علمی ، پزشکان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، متن این پیام بدین شرح است:

اول شهریور ماه روز بزرگداشت حکیم ابوعلی سینا دانشمند بزرگ و طبیب برجسته و نامدار ایرانی است که به عنوان روز پزشک نامگذاری شده که فرصت مغتنمی برای یادآوری و درک اهمیت و جایگاه جامعه پرتلاش و توانمند پزشکان کشور است.

پزشکانی که با تلاش‌ های ارزنده خود به واسطه مهارت، دانش، ایثار و اخلاص همواره نویدبخش حیات و سلامت مردم بوده اند و  با عشق تلاش می کنند تا آرامش را به مردم اهدا کنند.

اینجانب ضمن تبریک این روز  به تمامی   پزشکان  مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) ، امیدوارم  همواره درجهت  نیل به هدف  نهایی این مرکز که همانا ارتقای سطح سلامت آحاد جامعه است  بیش از پیش موفق  و پیروز باشید.

دکتر خسرو صادق نیت

رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)