وبینار مشترک با چند دانشگاه علوم پزشکی کشوردر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

در وبینار مشترک با چند دانشگاه علوم پزشکی کشور درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)؛ تجارب مدیریت همه‌گیری کووید ۱۹ به اشتراک گذاشته شد.

مشاهده فیلم

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، در این وبینار که روز پنجشنبه ۸ خرداد ۹۹ برگزار شد؛ دکتر سید علی دهقان منشادی متخصص بیماری‌های عفونی و معاون درمان مجتمع، دکتر سامرند فتاح قاضی متخصص بیهوشی و مراقبت‌های ویژه و دکتر کاظمی زاده متخصص ریه؛ تجربیات خود درزمینهٔ مدیریت بحران کووید ۱۹ و درمان این بیماران را با شماری از اعضای کادر درمان مراکز درمانی دانشگاهی کشور به اشتراک گذاشتند.
دکتر عظیم میرزا زاده، متخصص داخلی و رئیس بخش داخلی جنرال مجتمع مدیریت این رویداد را بر عهده داشت که بیش از ۲ ساعت و نیم به طول انجامید.
توضیح اینکه در این برنامه نمایندگانی از دانشگاه‌های علوم پزشکی اهواز، سیستان و بلوچستان، ایرانشهر و هرمزگان و شماری از اعضای کادر درمان بیمارستان‌های مختلف این استان‌ها به‌صورت بر خط حضور داشتند.