مسابقات کتبی مرحله دانشگاهی بیست و چهارمین دوره جشنواره قرآن و عترت در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

به همت مرکز فرهنگی قرآن وعترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران مسابقات کتبی بخش قرآن وعترت بیست و چهارمین دوره جشنواره قرآنی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و به همت مرکز فرهنگی قرآن و عترت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری دانشگاه علوم پزشکی تهران مسابقات کتبی بخش قرآن و عترت بیست و چهارمین دوره جشنواره قرآنی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه سه‌شنبه ۸ مردادماه ۹۸ در تالار امام خمینی (ره) مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.
این دوره از مسابقات به‌صورت هم‌زمان در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در نه رشته آشنایی با احادیث اهل‌بیت (علیهم‌السلام)، مفاهیم نهج‌البلاغه، مفاهیم صحیفه سجادیه، حفظ موضوعی قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن کریم، آشنایی با سیره معصومین (علیهم‌السلام)، پرسمان قرآنی، احکام و سبک زندگی و با نظارت و حضور نمایندگان حراست دانشگاه به رقابت پرداختند.
توضیح اینکه برگزیدگان، به مرحله کشوری راه خواهند یافت.