کارگاه آشنایی دستیاران جدید با مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

به همت دفتر امور فراگیران معاونت اموردانشگاهی مجتمع کارگاه آشنایی و توجیهی دستیاران جدید سال تحصیلی ۹۹-۹۸ با مجتمع برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، به همت دفتر امور فراگیران معاونت اموردانشگاهی مجتمع کارگاه آشنایی و توجیهی دستیاران جدید سال تحصیلی ۹۹-۹۸ با مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با حضور جمعی از اعضای هیات علمی، دکتر فرشاد علامه معاونت درمان و دکتر سید رضا رئیس کرمی معاونت امور دانشگاهی مجتمع چهارشنبه ۳ مهرماه ۹۸ در تالار امام برگزار شد.

دکتر علامه ضمن خیرمقدم به دستیاران جدیدالورود به معرفی مجتمع پرداخت و سپس دکتر مهر پویا رئیس دفتر امور فراگیران به بیان انتظارات این معاونت از دستیاران و مقررات بیمارستان توضیحاتی ارائه کرد.

در ادامه کارگاه به موضوعاتی چون مقررات کلی آموزشی، اهمیت اخلاق پزشکی و اصول تعهد حرفه‌ای، معرفی بیمارستان‌ها و معاونت‌ها، امور جاری در بخش‌های درمانی، اصول و نکات ضروری حین کار در بیمارستان‌های مجتمع، Dress code و دیگر موضوعات مرتبط نظیر HIS، CPCR و … توسط دکتر حسن امامی رضوی، دکتر محمدتقی بیگ محمدی، دکتر سید حسین داورانی، دکتر مجتبی عقیلی، دکتر مژگان رحیمی، دکتر زهره نوذریان، دکتر نسیم خواجوی راد، دکتر آرش سیفی و دکتر فریناز موسوی پرداخته شد.

و در انتهای کارگاه دستیاران جدیدالورود به ۴ گروه تقسیم‌بندی و با قسمت‌های مختلف مجتمع آشنا شدند.