سخنرانی دکتر Naber استاد دانشگاه Technical مونیخ در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

همایشی باهدف بررسی جدیدترین مطالعات و کار آزمایی های بالینی درزمینهٔ تشخیص، درمان و پیشگیری از عفونت‌های ادراری با سخنرانی دکتر Naber در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، دکتر Naber استاد دانشگاه Technical مونیخ و عضو تیم نویسندگان گایدلاینهای انجمن ارولوژی اروپا در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) سخنرانی کرد.

با هماهنگی دکتر فیض‌آبادی مسئول میز همکاری‌های علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و آلمان و همکاری بخش اورولوژی و مرکز تحقیقات سرطان‌های دستگاه ادراری مجتمع، همایشی باهدف بررسی جدیدترین مطالعات و کار آزمایی های بالینی درزمینهٔ تشخیص، درمان و پیشگیری از عفونت‌های ادراری برگزار شد.

در این نشست دکتر Naber در مورد نحوه برخورد با عفونت‌های ادراری و روش صحیح تجویز آنتی‌بیوتیک مطالبی را ارائه کرد و گفت: پرهیز از تجویز غیرضروری آنتی‌بیوتیک با توجه به افزایش شیوع مقاومت میکروبی و وضعیت نسبتاً نامناسب ایران در بررسی‌های اپیدمیولوژیک از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

در این همایش اساتید و فراگیران از بخش‌های مختلف مجتمع شامل بخش ارولوژی، نفرولوژی، بیماری‌های زنان و داخلی حضور داشتند و به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

در پایان جلسه در مورد نحوه همکاری بین بخش‌های مختلف مجتمع و دانشگاه Technical مونیخ درزمینهٔ انجام طرح‌های پژوهشی و سایر برنامه‌های مشترک علمی رایزنی صورت گرفت.