دفتر امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران مسابقات ورزشی ویژه ایثار گران را در دو رشته تنیس روی میز و دارت در دو بخش خواهران و برادران برگزار می کند.مهلت ثبت‌نام در این مسابقات از روز شنبه ۳۰ شهریور لغایت چهارشنبه ۳مهر ۱۳۹۸ می باشد.
زمان و محل برگزاری مسابقات:
برادران؛ روز سه‌شنبه مورخ ۹ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۹ لغایت ۱۲ سالن ورزشی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)
خواهران؛روز چهارشنبه مورخ ۱۰ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۹ لغایت ۱۲ سالن ورزشی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)
نکات قابل‌توجه:
۱- ثبت‌نام همزمان در واحدهای محل خدمت و دفتر امور ایثارگران دانشگاه انجام می‌شود.
۲- مسئول ثبت‌نام در واحد محل خدمت رابط امور ایثارگران می باشد.
۳- تنها ایثارگران امکان شرکت در مسابقه رادارند که در موعد مقرر موفق به ثبت نام شوند
۴- افرادی که تمایل دارند دردفتر ایثارگران ثبت نام کنند به آدرس ابتدای خیابان طالقانی غربی،جنب معاونت غذا و دارو دانشگاه ،دفتر امور ایثارگران مراجعه نمایند .تلفن ۶۶۴۷۵۰۵