خانواده بزرگ و خیر دانشگاه علوم پزشکی تهران کمک های نقدی و غیرنقدی برای کمک به سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان را جمع آوری می کند.

خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران به سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان کمک می کندبه گزارش روابط عمومی مدیریت نظارت و توسعه امور عمومی، خانواده بزرگ و خیر دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن ابراز همدردی با سیل زدگان استان سیستان و بلوچستان اعلام کرد، همکارانی که تمایل به اهدای کمک‌های نقدی دارند، می‌توانند آن را به شماره حساب ۶۹۳۲۲۷۹۰۴ و شماره شبای ۳۰۰۱۲۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۶۹۳۲۲۷۹۰۴ IR هدایای خاص(کمکهای مردمی) کد شناسه ۱۱۹۸۵ نزد بانک ملت شعبه هجرت واریز کنند.
همچنین همکارانی که تمایل به اهدای کمک‌های غیرنقدی شامل لوازم بهداشتی مادر، پوشک بچه، شیرخشک،آب معدنی، لباس، کفش، زیرانداز حصیری، وسایل گرمایشی، پتو، برنج، روغن، انواع کنسرو،خرما و … دارند می‌توانند آن را به طبقه دوم ساختمان ستاد مرکزی اداره امور عمومی آقای میرخانی ۸۱۶۳۳۲۲۳ تحویل دهند.