حضور مسئولین و کارکنان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در مراسم تشییع پیکر پاک سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدش

مسئولین و کارکنان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) همراه با اقشار مختلف مردم در مراسم تشییع پیکر پاک سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمان شهیدش حضور یافتند.گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)؛ به همت بسیج جامعه پزشکی و اساتید مجتمع جمعی از مسئولین و کارکنان همگام با دیگر اقشار مردم تهران از ساعت ۷:۳۰ صبح دوشنبه ۱۶ دی‌ماه به جمعیت انبوه عزادار پیوستند و پس از اقامه نماز بر پیکر مطهر سردار شهید قاسم سلیمانی در دانشگاه تهران و به امامت رهبر معظم انقلاب، با این شهید گران‌قدر وداع کردند.
مسئولین و کارکنان مجتمع در این مراسم ضمن سوگواری در غم از دست دادن سرباز مخلص ولایت، بر ادامه راه این شهید والامقام تأکید کردند.
توضیح اینکه سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی سحرگاه روز جمعه در بغداد و در پی حمله موشکی آمریکایی‌ها به خودرو حامل وی به فیض شهادت نائل شد.