جلسه کمیته حفاظت فنی و بهداشت‌کار مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

جلسه کمیته حفاظت فنی و بهداشت‌کار مجتمع گزارشی مربوط به بازدید کارشناسان معاونت بهداشت دانشگاه در بهار ۹۹ ارائه و موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، کمیته حفاظت فنی و بهداشت‌کار مجتمع یکشنبه ۱ تیرماه ۹۹ برگزار شد.

در این جلسه شهبازی مقدم مدیر پشتیبانی و رئیس کمیته، مهندس دادستان مسئول واحد تجهیزات پزشکی، رضایی رئیس امور عمومی بیمارستان ولیعصر، صدری سوپروایزر ارشد دفتر پرستاری، مولایی مسئول خدمات، حیدری ناظم فنی آزمایشگاه، مهندس رباط میلی مسئول واحد بهداشت محیط، مهندس کریمی مسئول واحد بهداشت حرفه‌ای، مهندس شوقی کارشناس بهداشت حرفه‌ای و دبیر کمیته و سایر اعضا حضور داشتند.
در این جلسه ابتدا به پیگیری مصوبات جلسه گذشته پرداخته شد.
سپس گزارشی مربوط به بازدید کارشناسان معاونت بهداشت دانشگاه در بهار ۹۹ ارائه و موردبحث و بررسی قرار گرفت.
در ادامه در خصوص ارسال فرم حوادث ناشی از کار به تأمین اجتماعی مطرح و راهکارهایی برای رفع نواقص ارائه شد.