جلسه کمیته اقتصاد درمان، دارو و تجهیزات مصرفی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

در جلسه کمیته اقتصاد درمان، دارو و تجهیزات مصرفی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گزارشی از روند مصرف تجهیزات ارتوپدی به لحاظ آمار عمل‌ها و هزینه‌ها در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه شد.گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، کمیته اقتصاد درمان، دارو و تجهیزات مصرفی مجتمع دوشنبه ۸ مهرماه ۹۸ در سالن شورای ریاست با حضور دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع، دکتر فرشاد علامه معاونت درمان، دکتر سید جواد مرتضوی رئیس بخش ارتوپدی، دکتر جهانگرد رئیس بخش مراقبت‌های دارویی و سایر اعضاء برگزار شد.
در ابتدای جلسه گزارشی از روند مصرف تجهیزات ارتوپدی به لحاظ آمار عمل‌ها و هزینه‌ها در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران ارائه شد.
سپس در مورد ابلاغیه‌ی اخیر سازمان غذا و دارو در خصوص ملزومات ارتوپدی بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت.
در پایان روند تأیید درخواست‌های بخش ارتوپدی در بیماران تصادفی و هموفیلی موردبحث قرار گرفت.