جلسه مدیران معاونت‌های پشتیبانی، درمان و امور دانشگاهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد

گالری عکس
در جلسه مدیران معاونت‌های پشتیبانی، درمان و امور دانشگاهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، بر تداوم همکاری مسئولین و کارکنان این معاونت‌ها با کارکنان حوزه درمان در راستای کنترل بیماری کرونا تأکید شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، مدیران معاونت‌های پشتیبانی، درمان و امور دانشگاهی مجتمع چهارشنبه ۷ اسفند ۹۸ در سالن شورای ساختمان ریاست گرد هم آمدند و گزارشی از عملکرد خود در این حوزه‌ها در راستای مبارزه با بیماری کرونا ارائه دادند.

در این جلسه که با حضور دکتر صادق نیت رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد، از تلاش‌های شبانه‌روزی معاونت‌های پشتیبانی، درمان و امور دانشگاهی برای کمک و همکاری با کارکنان بخش‌های درمانی در کنترل بیماری کرونا تقدیر و تشکر به عمل آمد.