جلسه فوق العاده مدیریت  بیماران کوید ۱۹ در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) برگزار شد

🔺به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، جلسه  فوق العاده  مدیریت و در مان بیماران کووید چهارشنبه ۲۳ مهرماه ۹۹ با حضور دکتر خسرو صادق نیت رئیس مجتمع، معاونان و روسای بخش‌های مختلف  مجتمع در سالن شورای ریاست برگزار شد.
در ابتدای جلسه دکتر دهقان معاون درمان مجتمع گزارشی از چگونگی درمان بهتر بیماران و اقدامات لازم برای افزایش تختهای ای سی یو ، چگونگی ثبت  صحیح خدمات در پروندها و همچنین فرایند  استعلاجی نیروهای درمانی  و کمبود نیرو ، همچنین چگونگی پروتکشنهای لازم برای نیروهایی که تازه به بخش ها اضافه شده اند را ارائه کرد.
🔺در ادامه دکتر صادق نیت رئیس مجتمع گزارشی از جلسه فوق العاده ستاد مقابله با کرونای تهران که امروز صبح در محل این‌ ستاد تشکیل شده بود را  ارائه کرد .
رئیس مجتمع گفت: از مهم ترین مباحثی این جلسه بررسی مشکلات و کمبود های بیمارستا نهای تابعه و همچنین بکار گیری تختهای بستری بیشتر و فعال شدن تیم های نظارتی در سطح وزارتخانه و دانشگاهها ، انجام ویزیت بخشها توسط رزیدنتهای سال بالایی  ، عدم جابه جایی سریع  و یا تغییر روزانه  اساتید ی که مدیریت بیمار را دارند، عدم ارجاع بیماران به خارج از سیستم درمانی  و اعمال کلیه هزینه ها در صورتحساب بیماران مورد بحث بررسی قرار گرفت و  تدابیری جهت بهینه کردن خدمات رسانی به این بیماران اتخاذ گردید

🔺 توضیح اینکه جلسات  فوق العاده مدیریت بیماران کووید با توجه به شرایط پیش رو با هماهنگی معاونت های مجتمع و به دستور ریاست مجتمع و خارج از برنامه های و کمیته های روتین مجتمع تشکیل می گردد.