تقدیر معاون درمان وزارت بهداشت از دکتر علی جعفریان و تیم پیوند کبد مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت از دکتر علی جعفریان و تیم پیوند کبد مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در به ثمر رساندن هزارمین پیوند کبد با اهدای لوح قدردانی کرد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، دکتر قاسم جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت از دکتر علی جعفریان و تیم پیوند کبد مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در به ثمر رساندن  هزارمین پیوند کبد با اهدای لوح قدردانی کرد.
متن تقدیر به این شرح است:

جناب آقای دکتر جعفریان

عضو محترم هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران

با سلام و احترام

خدمت به بیماران نه‌تنها رضای خداوند بزرگ را به دنبال دارد، بلکه عامل مهمی برای ایجاد احساس رضایت درونی برای همه ما به‌عنوان گروه ارائه‌کننده خدمات سلامت است و چه زیبا که خدمتی در مرزهای دانش مانند پیوند کبد به نیازمندترین مردم عرضه شود. اینک که گروه پیوند کبد دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تهران توانسته است با عبور از تمام مشکلات بیش از ۱۰۰۰ مورد پیوند کبد را به انجام رساند از زحمات دلسوزانه و فداکاری شما دست‌اندرکاران این گروه تقدیر و سپاسگزاری می‌کنم ضمن آرزوی موفقیت در ادامه این مسیر دشوار، برایتان سلامت و سعادت مسئلت می‌نمایم.

دکتر قاسم جان بابایی

معاون درمان وزارت بهداشت