تقدیر رئیس کنگره تخصصی کنترل عفونت و استریلیزاسیون مواد و تجهیزات پزشکی از دکتر امیر سالاری مدرس و مسئول مرکز مهارت‌های بالینی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

دکتر جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از دکتر امیر سالاری مدرس و مسئول مرکز مهارت‌های بالینی مجتمع به‌عنوان پیشگام کنترل عفونت کشور با اهدای لوح قدردانی کرد.به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، در نهمین کنگره تخصصی کنترل عفونت و استریلیزاسیون مواد و تجهیزات پزشکی با حضور دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران، دکتر شهریاری دبیر انجمن خیرین سلامت و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، دکتر شانه ساز رئیس سازمان غذا و دارو، دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت، دکترمنوچهری معاون درمان سازمان تامین اجتماعی ۲۴ دی ماه ۹۸ در مرکز همایش های رازی برگزار و از دکتر امیر سالاری مدرس و مسئول مرکز مهارت‌های بالینی مجتمع به‌عنوان پیشگام کنترل عفونت کشور با اهدای لوح قدردانی شد.
متن تقدیر به این شرح است:
جناب آقای دکتر امیر سالاری
اندیشه روشن و عزم راسخ خدمتگزاران صدیق عمران و آبادی ایران عزیز هیچ گاه از یاد نخواهد رفت.
مراتب سپاس و قدردانی خود را از تلاش و زحمات ارزشمند و صادقانه حضرت‌عالی در نهمین کنگره تخصصی کنترل عفونت و استریلیزاسیون مواد و تجهیزات پزشکی در تاریخ ۲۴ و ۲۵ دی‌ماه سال ۱۳۹۸ در راستای توسعه و پیشرفت همه‌جانبه جهت شکل‌گیری نظام یکپارچه پیشگیری و کنترل عفونت، به نمایندگی از خدمتگزاران عرصه سلامت تقدیم می‌داریم. دوام توفیقات، عزت و سلامت جنابعالی و همکاران محترم را از خداوند سبحان خواستاریم.
دکتر جلیل کوهپایه زاده
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و رئیس کنگره