تقدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از دکتر اسمعیل محمد نژاد سوپروایزر کنترل عفونت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

دکتر جلیل کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران از دکتر اسمعیل محمد نژاد سوپروایزر کنترل عفونت مجتمع به‌عنوان پیشگام کنترل عفونت کشور با اهدای لوح قدردانی کرد.به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، در نهمین کنگره تخصصی کنترل عفونت و استریلیزاسیون مواد و تجهیزات پزشکی با حضور دکتر کوهپایه زاده رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران ، دکتر شهریاری دبیر انجمن خیرین سلامت و عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، دکتر شانه ساز رئیس سازمان غذا و دارو، دکتر جان بابایی معاون درمان وزارت بهداشت ، دکترمنوچهری معاون درمان سازمان تامین اجتماعی ۲۴ دی ماه ۹۸در مرکز همایش های رازی برگزار و از دکتر اسمعیل محمد نژاد سوپروایزر کنترل عفونت مجتمع به‌عنوان پیشگام کنترل عفونت کشور با اهدای لوح قدردانی شد.
و همچنین از وی در بخش انتخاب اثر برتر به‌عنوان یکی از مؤلفین کتاب «پیشگیری و کنترل عفونت در دندانپزشکی» تقدیر شد.
متن تقدیر به این شرح است:
جناب آقای دکتر اسمعیل محمد نژاد
آگاهی روزافزون و ارتقای سطح دانش جامعه مرهون تلاش و زحمات اندیشمندانی است که علم و دانش خود را صمیمانه به دیگران تقدیم می‌کنند. عرصه تحقیق و آموزش افتخارآمیز ایران اسلامی سرشار از تعقل، تدبیر و ایمان راستین متفکران و دانشمندان این مرزوبوم همچون جنابعالی است. ازاین‌رو تحقیقات و مطالعات ارزنده علمی جنابعالی، کتاب پیشگیری و کنترل عفونت در دندانپزشکی، شایسته ارج و احترام بسیار است، لذا به‌منظور قدردانی از خدمات ارزشمند و تلاش‌های ارزنده شما در گسترش علم و دانش در این سرزمین و تعمیق فرهنگ صحیح پیشگیری و کنترل عفونت به خاطر تألیف این کتاب ارزشمند این لوح سپاس به‌عنوان اثر برگزیده حوزه کنترل عفونت نهمین کنگره تخصصی کنترل عفونت و استریلیزاسیون، مواد و تجهیزات پزشکی تقدیم می‌گردد.
دکتر جلیل کوهپایه زاده
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران و رئیس کنگره