تقدیر از دکتر محمدصادق فاضلی رئیس بخش جراحی ۳ مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در هفدهمین همایش نکوداشت مقام استاد

در هفدهمین همایش نکوداشت مقام استاد از دکتر محمدصادق فاضلی رئیس بخش جراحی ۳ مجتمع به عنوان استاد برگزیده از گروه آموزشی جراحی تقدیر شد.به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، به همت جهاددانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران، چهارشنبه ۲۷ آذرماه ۹۸ از دکتر محمدصادق فاضلی رئیس بخش جراحی ۳ مجتمع به عنوان استاد برگزیده از گروه آموزشی جراحی در هفدهمین همایش نکوداشت مقام استاد تقدیر شد.
توضیح اینکه دبیرخانه همایش نکوداشت مقام استاد از سال ۱۳۸۰ به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران تأسیس‌شده و تاکنون در ۱۶ دوره و طی مراسمی باشکوه از ۱۷۷ استاد فرهیخته این دانشگاه تجلیل به عمل‌آورده است.
روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، این موفقیت ارزشمند رابه استاد محمدصادق فاضلی به‌عنوان استاد برگزیده در هفدهمین همایش اساتید برتر جهاد دانشگاهی تبریک می‌گوید.