تقدیر از دکتر علی گنجعلی خان مدیر درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در راستای صیانت از حقوق بیماران

دکتر سید محمدهادی موسوی مشاور ریاست و مدیر بازرسی و ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات دانشگاه از مدیر درمان مجتمع در راستای صیانت از حقوق بیماران تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، دکتر سید محمدهادی موسوی مشاور ریاست و مدیر بازرسی و ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات دانشگاه از دکتر علی گنجعلی خان در راستای صیانت از حقوق بیماران قدردانی کرد.
متن تقدیر به شرح ذیل است:

جناب آقای دکتر علی گنجعلی خان
مدیر محترم درمان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

با سلام و احترام
توسعه و بهبود استانداردهای ارائه خدمات و افزایش میزان رضایتمندی مردم با ارتقاء سطح پاسخگویی دستگاه‌های اجرایی به مردم بالفعل می‌گردد. بدین‌وسیله از زحمات ارزشمند شما در حل مشکل بیماران تقدیر و تشکر به عمل می‌آید. امید است همواره در خدمت به مردم شریف، موفق و مؤیّد باشید.

دکتر سید محمدهادی موسوی
مشاور ریاست و مدیر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخ گوئی به شکایات