برگزاری کارگاه عملی احیاء قلبی- ریوی (CPR) در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

به همت معاونت امور دانشگاهی مجتمع کارگاه آموزشی احیاء قلبی- ریوی (CPR) ویژه کارشناسان بیهوشی و کارشناسان اتاق عمل برگزار شد.به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، به همت معاونت امور دانشگاهی مجتمع کارگاه آموزشی احیاء قلبی- ریوی (CPR) ویژه کارشناسان بیهوشی و کارشناسان اتاق عمل در مرکز مهارت‌های بالینی معاونت امور دانشگاهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.
در این کارگاه موضوعاتی از قبیل فشردن قفسه سینه باکیفیت بالا، باز کردن راه هوایی با مانورهای پایه، قرار دادن انواع ایروی، تهویه تنفسی با استفاده از BVM، نحوه برخورد با ایست قلبی و مرور الگوریتم‌های Pulseless arrest، شناسایی دیس ریتمی‌های شایع، کار با دستگاه الکتروشوک و انجام دفیبریلاسیون، نحوه تزریق داروهای ضروری در حین احیاء، به‌صورت شبیه‌سازی بالینی و سناریوی مگاکد و… ارائه شد.
مدرس این کارگاه دکتر امیر سالاری مسئول مرکز مهارت‌های بالینی مجتمع بود.