برگزاری کارگاه تعیین روائی و پایایی ابزارها در اندازه گیری درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

به همت دفتر توسعه تحقیقات بالینی معاونت امور دانشگاهی مجتمع کارگاه تعیین روائی و پایایی ابزارها در اندازه‌گیری با حضور هیئت‌علمی و دستیاران مجتمع برگزار شد.به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، به همت دفتر توسعه تحقیقات بالینی معاونت امور دانشگاهی مجتمع کارگاه تعیین روائی و پایایی ابزارها در اندازه‌گیری با حضور هیئت‌علمی و دستیاران مجتمع، پنجشنبه ۲۶ دی‌ماه ۹۸ در ساختمان معاونت امور دانشگاهی برگزار شد.
این کارگاه باهدف ارتقای توانمندی هیئت‌علمی و دستیاران برگزار شد.
در این کارگاه موضوعاتی از قبیل اعتبار اندازه‌گیری، پایایی اندازه‌گیری و روش‌های به حداکثر رساندن آن، انواع روش‌های اعتبارسنجی، تست اعتبار اندازه‌گیری با استفاده از روش‌های آماری در SPSS، انواع روش‌های پایایی سنجی، تست پایایی اندازه‌گیری با استفاده از روش‌های آماری در SPSS آموزش داده شد.
مدرس این کارگاه دکتر لیلا صاحبی عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران بود.