برگزاری کارگاه آموزشی Airway Management درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

به همت معاونت امور دانشگاهی مجتمع و با هماهنگی رئیس بخش ICU مدیکال کارگاه آموزشی Airway Management ویژه فلوهای سال اول بیماری‌های ریه برگزار شد.به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، به همت معاونت امور دانشگاهی مجتمع و با هماهنگی رئیس بخش ICU مدیکال کارگاه آموزشی Airway Management ویژه فلوهای سال اول بیماری‌های ریه در مرکز مهارت‌های بالینی معاونت امور دانشگاهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.
در این کارگاه موضوعاتی از قبیل اکسیژن‌تراپی و آشنایی با انواع وسایل اکسیژن درمانی در بالین، نحوه تجویز داروها از طریق نبولایزر، پالس اکسیمتری و کاپنوگرافی، اداره پایه راه هوایی شامل انواع تکنیک‌های باز کردن راه هوایی، تعبیه OPA, NPA و به‌کارگیری BVM در تهویه بیماران، اداره پیشرفته راه هوایی شامل تکنیک لارنگوسکوپی ولوله گذاری داخل تراشه، RSI و آشنایی با داروهای ضروری در حین انتوباسیون با توالی سریع، تعبیه LMA، ساکشن لوله تراشه و تراکیاستومی و … ارائه شد.
مدرس این کارگاه دکتر امیر سالاری مسئول مرکز مهارت‌های بالینی مجتمع بود.