برگزاری کارگاه آموزشی ACLS درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

به همت معاونت امور دانشگاهی مجتمع و با هماهنگی رئیس بخش‌های ICU مدیکال و ریه کارگاه آموزشی ACLS ویژه دستیاران سال اول فوق تخصص بیماری‌های ریه برگزار شد.به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، به همت معاونت امور دانشگاهی مجتمع و با هماهنگی رئیس بخش‌های ICU مدیکال و ریه کارگاه آموزشی ACLS ویژه دستیاران سال اول فوق تخصص بیماری‌های ریه در مرکز مهارت‌های بالینی معاونت امور دانشگاهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.
در این کارگاه موضوعاتی از قبیل فشردن: فشردن قفسه سینه باکیفیت بالا، باز کردن راه هوایی با مانورهای پایه، قرار دادن انواع ایروی، تهویه تنفسی با استفاده از BVM، نحوه برخورد با ایست قلبی و مرور الگوریتم‌های pulseless arrest، تاکیکاردی و برادیکاری با نبض علامت‌دار، شناسایی دیس ریتمی‌های شایع، کار با دستگاه الکتروشوک وانجام کاردیوورژن و دفیبریلاسیون، تجویز داروهای ضروری در حین احیاء، مدیریت فرایند احیاء به‌صورت شبیه‌سازی بالینی و انجام مگاکد و… ارائه شد.
مدرس این کارگاه دکتر امیر سالاری مسئول مرکز مهارت‌های بالینی مجتمع بود.