برگزاری کارگاه آموزشی هموویژولانس و کنترل عفونت در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

کارگاه آموزشی هموویژولانس و کنترل عفونت به همت سوپروایزران آموزشی با حضور جمعی پرستاران مجتمع برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، کارگاه آموزشی هموویژولانس و کنترل عفونت به همت سوپروایزران آموزشی با حضور جمعی پرستاران مجتمع دوشنبه ۱۴ مردادماه ۹۸ در تالار امام برگزار شد.
در این کارگاه مباحثی از قبیل هموویژولانس، مراقبت‌های پرستاری در تزریق انواع فرآورده‌های خونی، نحوه درخواست انواع فرآورده، اصول نگهداری فرآورده‌های خونی، بهداشت دست، مواجهه شغلی و بیماری‌های مشمول گزارش فوری و غیر فوری آموزش داده شد.
مدرسین این کارگاه عباس فراهانی، سوپروایزر آموزش سلامت مجتمع و جناب آقای دکتراسمعیل محمد نژاد، عضو هیئت‌علمی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران بودند.