برگزاری کارگاه آموزشی مهارت‌های عملی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

کارگاه آموزشی مهارت‌های عملی موردنیاز پزشکان در اورژانس و فوریت‌ها با تأکید بر آموزش مهارت‌های حمایت‌های حیاتی پایه و پیشرفته قلبی، حمایت‌های حیاتی پیشرفته تروما، اداره راه هوایی و روش‌های انتقال مصدومین برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، کارگاه آموزشی مهارت‌های عملی موردنیاز پزشکان در اورژانس و فوریت‌ها با تأکید بر آموزش مهارت‌های حمایت‌های حیاتی پایه و پیشرفته قلبی، حمایت‌های حیاتی پیشرفته تروما، اداره راه هوایی و روش‌های انتقال مصدومین برای شرکت‌کنندگان سومین دوره مدرسه بین‌المللی MIE (Medicine In the Extremes) دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مرکز مهارت‌های بالینی معاونت امور دانشگاهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) با تدریس و نظارت دکتر سالاری مسئول و مدرس این مرکز برگزار شد.

توضیح اینکه این مدرسه با همکاری مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، واحد بین‌الملل و مرکز رشد استعدادهای درخشان دانشگاه علوم پزشکی تهران، به مدت ٩ روز و با حضور ١۶ نفر از دانشجویان پزشکی از کشورهای آمریکا، هندوستان، پاکستان، زیمباوه، عراق و برخی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است.