برگزاری کارگاه آموزشی سامانه رسیدگی الکترونیک اسناد بیمارستانی در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

کارگاه آموزشی سامانه رسیدگی الکترونیک اسناد بیمارستانیبا حضور اداره کل بیمه سلامت استان تهران، معاونت درمان دانشگاه، مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت و نمایندگانی از بیمارستان‌های دانشگاه برگزار شد.گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)،
با توجه به ابلاغ معاون درمان وزارت بهداشت در خصوص دستورالعمل برنامه تبادل و رسیدگی الکترونیک اسناد بستری و شروع فرآیند تبادل و رسیدگی الکترونیک اسناد بیمارستانی در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران به همت مدیریت آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه و با همکاری اداره کل بیمه سلامت استان تهران، کارگاه آموزشی سامانه رسیدگی الکترونیک اسناد بیمارستانی بیمه سلامت سه‌شنبه ۱۶ مهرماه ۹۸ در تالار امام برگزار شد.
این کارگاه با حضور اداره کل بیمه سلامت استان تهران، معاونت درمان دانشگاه، مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، نمایندگانی از بیمارستان‌های دانشگاه، نماینده شرکت پشتیبان سیستم اطلاعات بیمارستان و ناظرین بیمه سلامت برگزار و مراحل رسیدگی و تولید صورتحساب الکترونیک آموزش داده شد.
مدرس این کارگاه دکتر سید محمد حسینی مدیرکل بیمه سلامت استان تهران در خصوص مزایای رسیدگی الکترونیک و ضرورت تسریع در شروع و تکمیل پروژه توضیحاتی را ارائه کرد.