برگزاری کارگاه آموزشی حمایت از نوزاد تازه متولدشده درمجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

کارگاه آموزشی حمایت از نوزاد تازه متولدشده به همت گروه مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه و با همکاری واحد آموزش پرستاری مجتمع برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، به همت گروه مادر، نوزاد و مامایی معاونت درمان دانشگاه و با همکاری واحد آموزش پرستاری مجتمع دومین کارگاه تخصصی آموزشی حمایت از نوزاد تازه متولدشده HBB سه‌شنبه ٢۶ شهریورماه ٩٨ در ساختمان ولیعصر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد.

این کارگاه تخصصی ویژه جمعی از کارشناسان مامایی و مراقبین نوزاد بیمارستان‌های تابعه و کارشناسان مامایی مرکز تسهیلات زایمانی حسن‌آباد فشافویه در نظر گرفته‌شده بود.
دکتر الهام فصیح پور متخصص اطفال و عضو هیئت‌علمی دانشگاه در خصوص اقدامات ضروری در نوزادان نیازمند کمک برای شروع تنفس در دقیقه اول تولد (دقیقه طلایی) و تهویه در نوزادان دارای ضربان قلب طبیعی یا کاهش‌یافته توضیحاتی داد و بر اهمیت کارتیمی در این حوزه تأکید کرد.
لیدا احمدی کارشناس نوزادان معاونت درمان در خصوص آمادگی‌های لازم پیش از تولد نوزاد و بر لزوم هماهنگی اعضاء تیم احیا حین ارائه خدمات اورژانسی تأکید کرد.
در ادامه دکتر فصیح پور در ارتباط با نحوه ارزیابی ضربان قلب، تمرین دقیقه طلایی، ارزیابی حرکت قفسه سینه توضیحاتی داد.
در انتها سناریوهایی با همکاری شرکت‌کنندگان جهت ارتقاء توانمندی و مهارت مدعوین اجرا شد.