برگزاری چهارمین کارگاه مهارت های آموزش و ارزیابی در محیط بالین در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، به همت دفتر توسعه آموزش مجتمع چهارمین کارگاه آموزشی از “مجموعه کارگاه های مهارت های آموزش و ارزیابی در محیط بالین” با حضور جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران. سه شنبه ۸ مرداد ماه ۹۸ در تالار امام مجتمع بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار شد.
این کارگاه که با هدف ارتقای روش های آموزشی مدرسین و تعامل مؤثرتر آنان با فراگیران نسل هزاره طراحی شده بود، سعی شد به تفاوت در روش های یادگیری- یادددهی در فراگیران نسل هزاره پرداخته و راه کارهای آموزشی کاربردی را در مقایسه با نسل های ارائه شود.
مدرس این کارگاه دکترهلن درگاهی عضو گروه آموزش پزشکی بود.
لازم به توضیح است دفتر توسعه آموزش مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) هرماه یکی از کارگاه‌های مهارت‌های آموزش و ارزیابی در محیط بالین را برگزار می‌کند.