برگزاری چهارمین کارگاه آموزشی مهارت های برقراری ارتباط پزشک و بیمار در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

چهارمین کارگاه آموزشی مهارت های برقراری ارتباط پزشک و بیمار باهدف آموزش و ارتقای کیفیت ارتباط گروه پزشکی با بیماران برگزار شد.گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، چهارمین کارگاه آموزشی مهارت های برقراری ارتباط پزشک و بیمار (Physician-Patient Communication Skills) با حضور اعضای هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سالن شورای ولیعصر برگزار شد.
این کارگاه باهدف آموزش و ارتقای کیفیت ارتباط گروه پزشکی با بیماران برگزار شد، علاوه بر مطرح کردن اصول پایه ارتباط پزشک و بیمار، مباحثی از قبیل دادن خبر بد، ارتباط با بیمار عصبانی، ارتباط با بیمار سالمند، ارتباط با همراهان بیمار و گزارش خطا موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.
در این کارگاه دکتر ستاره اخوان، دکتر فرهاد شاهی، دکتر مامک طهماسبی، دکتر مهرشاد عباسی، دکتر مصطفی محمدی و دکتر علیرضا سپیانی در رابطه با موضوعات ذکرشده سخنرانی کردند.
توضیح اینکه آموزش مهارت های ارتباطی یکی از پروژه های دفتر توسعه آموزش معاونت امور دانشگاهی مجتمع بیمارستان امام خمینی(ره) است که از سال ۱۳۹۵ در چهار بخش مهارت های ارتباطی پایه، مهارت های ارتباطی بین حرفه ای، مهارت های ارتباطی استاد- دانشجو و مهارت های ارتباطی پزشک-بیمار در حال اجرا است.