برگزاری پنجمین نشست هم‌اندیشی ماهیانه روسای بخش‌ها و ریاست مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال ۹۸

پنجمین نشست هم‌اندیشی ماهیانه روسای بخش‌ها و ریاست مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) چهارشنبه ۶ شهریورماه ۹۸ با حضور دکتر صادق نیت رئیس مجتمع، معاونین و روسای بخش‌ها مجتمع برگزار شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی مجتمع، در ابتدای جلسه دکتر نسیم خواجوی راد رئیس بخش طبی یک گزارشی دفتر توسعه آموزش مجتمع را یا رویکرد برگزاری کارگاه‌های اخلاق حرفه‌ای، مبارزه با فرسودگی شغلی، استفاده بهتر از ظرفیت‌های آموزشی در سطح مجتمع ارائه داد.

سپس وی به گسترش برنامه‌های توانمندسازی جهت فراگیران و روند پیشرفت پروژه‌های دفتر توسعه آموزش اشاره کرد و کلیه مباحث ارائه‌شده موردبحث و تبادل‌نظر اساتید حاضر در جلسه قرار گرفت.

در ادامه جلسه دکتر صادق نیت رئیس مجتمع ضمن تشکر از گزارش دکتر خواجوی راد نکاتی را در مورد مباحث مطرح‌شده عنوان کرد و گفت: یکی از مطالبی که در جلسات وزارتخانه همیشه مطرح می‌شود این است که مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) از نگاه آموزشی و حتی خدماتی از بیش از ۵۰ درصد دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور هم به لحاظ تعدادهئیت علمی وهم تعداد دانشجو تخصص و فوق تخصص بزرگ‌تر است و این امر ارزش کار اساتید و هیئت عملی مجتمع را نشان می‌دهد.

سپس ایشان به دو برگزیده جامعه پزشکی در سال ۹۸ دکتر حمید عمادی کوچک و دکتر محمدحسین توتونچی تبریک گفت.

رئیس مجتمع در بخش دیگری از سخنان خود به شروع عملیات عمرانی طبقه ۵ پارکینگ طبقاتی مجتمع، انجام بیش از ۸۰ درصد از پروژه مهدی کلینیک اشاره کرد.

در ادامه رئیس مجتمع از بهره‌برداری از دستگاه آنژیوگرافی قلب و دستگاه pet اسکن مجتمع در آینده نزدیک خبر داد.

در انتهای جلسه دکتر فریناز موسوی سرپرست درمانگاه پزشکی قانونی گزارشی از راه‌اندازی سالن اتوپسی مجتمع، چارت اعضای کمیته اتوپسی و نحوه ارجاع بیمار (فوتی) به‌عنوان اتوپسی بیمارستانی توسط پزشک معالج را ارائه کرد.

توضیح اینکه نشست‌های ماهانه روسای بخش‌ها چهارشنبه‌های اول هرماه برگزار می‌شود.