برگزاری مسابقات تیمی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

مسابقات تیمی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران منطقه یک کشوری در بین ۵ تیم از دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران، قم، بابل و مازندران برگزار شد.
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، مسابقات تیمی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران منطقه یک کشوری در بخش‌های صوت و لحن، حفظ قرآن و برگزیده معارف در بین ۵ تیم از دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران، قم، بابل و مازندران چهارشنبه ۲۷ شهریورماه ۹۸ در تالار امام برگزار شد.
این رقابت که در بخش برادران ۳ تیم دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران و مازندران راهی مرحله نیمه‌نهایی شدند.
و در بخش خواهران نیز ۳ تیم دانشگاه‌های علوم پزشکی تهران، ایران و قم به مرحله نیمه‌نهایی راه پیدا کردند.