برگزاری سمینار ۳ روزه جراحی پلاستیک در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

به همت بخش جراحی پلاستیک مجتمع و دپارتمان جراحی و پلاستیک دانشگاه علوم پزشکی تهران سمینار ۳ روزه جراحی پلاستیک برگزار شد.
گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، به همت بخش جراحی پلاستیک مجتمع و دپارتمان جراحی و پلاستیک دانشگاه علوم پزشکی تهران سمینار ۳ روزه جراحی پلاستیک با حضور پرفسور برایان سامرلد (استاد رویال کالج از لندن) دکتر علی عطری رئیس بخش جراحی پلاستیک بیمارستان امام خمینی (ره)، دکتر حمیدرضا فتحی دبیر درس گروهی، دکتر حسین ابدالی جراح پلاستیک دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران، ایران و دانشگاه شهید بهشتی ۳ و ۴ و ۵ مهرماه ۹۸ در تالار امام برگزار شد.
در این سمینار ۳ روزه به تکنیک‌های جدید و ترمیم شکاف‌های لب و کام پرداخته شد.
در روز اول پرفسور برایان سامرلد در خصوص روش‌های نوین‌ترمیم شکاف‌های لب و کام به‌وسیله میکروسکوپ سخنرانی کرد و در دو روز بعد ۱۸ بیمار که توسط گفتار درمان مرکز توان‌بخشی دانشگاه علوم پزشکی ایران دکتر جلیله وند معرفی و ویزیت شدند و روش درمانی آن اعلام شد.
و از این تعداد بیمار ۷ مورد در روز پنج‌شنبه و جمعه ۴ و ۵ مهرماه ۹۸ توسط پرفسور در بیمارستان ولیعصر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) مورد جراحی قرار گرفتند و هم‌زمان از طریق ویدئو تل ویدئو اعمال جراحی در تالار امام نمایش داده شد.