برگزاری سمپوزیوم علمی سلامت و حقوق کودکان و نوزادان

سمپوزیوم علمی یک روزه سلامت و حقوق کودکان و نوزادان توسط گروه آموزشی بیماری های کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران سه شنبه ۲۸ آبان ماه ۹۸ برگزار شد.گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، سمپوزیوم علمی یک روزه سلامت و حقوق کودکان و نوزادان توسط گروه آموزشی بیماری های کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران سه شنبه ۲۸ آبان ماه ۹۸ برگزار شد.
این سمپوزیوم همراه با معرفی پنج برنامه اجرایی در خصوص موارد مشکوک به سوءرفتار با کودک و نوزاد با سابقه سوءمصرف مواد مادر بستری در مراکز درمانی بود.
در ابتدا دکتر بهاره فصیح پور عضو هیئت علمی گروه کودکان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و دبیر اجرایی، اهداف این سمپوزیوم و اهمیت سلامت کودکان و نوزادان را ارائه کرد.
سپس پانلی با عنوان چالش‌های حقوق و سلامت کودکان و نوزادان و فعالیت‌های صورت گرفته در کشور با حضور دکتر سید رضا رئیس کرمی مدیر گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی تهران و معاون امور دانشگاهی مجتمع برگزار شد.
در این پانل از مؤلفه‌های سلامت اجتماعی کودکان و احقاق حقوق کودکان با عنایت خاص به موارد مشکوک به سوء رفتار با کودک و یا نوزاد باسابقه سوءمصرف مواد مادر مراجع/بستری در مراکز درمانی» از ابعاد مختلف موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.
در بخش دوم سمپوزیوم از فرایند مدیریت موارد مشکوک به سوءرفتار (کودک آزاری) در مراکز درمانی توسط دکتر فریناز موسوی عضو هیئت‌علمی گروه پزشکی قانونی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) ارائه شد.
در این سمپوزیوم از اعضا هیئت علمی رشته‌های مختلف دانشگاهی گروه‌های کودکان و نوزادان، پزشکی قانونی، روان‌پزشکی کودک و نوجوان، اخلاق پزشکی، پرستاری کودکان و روان پرستاری، مسئولین و صاحب‌نظران حوزه‌های فقهی، اخلاق و حقوق، مددکاری اجتماعی، روانشناسی، جامعه‌شناسی و نمایندگان ارگان های سیاست‌گذاری و نهادهای قانونی، سازمان بهزیستی و معاونت‌های زنان و حقوقی ریاست جمهوری و وزارتخانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دادگستری، رفاه، کار و امور اجتماعی و کشور و سازمان نظام پزشکی و انجمن‌های علمی کودکان و نوزادان و روان‌پزشکی، سازمان های مردم‌نهاد فعال در زمینه حقوق و سلامت کودکان به همراه کارشناسان مددکاری اجتماعی مراکز مختلف درمانی بودند. دکتر عکاظی معاون آموزشی و دکتر توکلی بزاز معاون فرهنگی و امور دانشجویی، از معاونین دانشکده پزشکی هم در این برنامه شرکت داشتند.
توضیح اینکه این برنامه همراه با امتیاز فرهنگی برای اعضا هیئت علمی شرکت کننده بود.
از طرفی هم‌زمان با این برنامه از طرف رابطین اجتماعی و هماهنگی گروه آموزشی بیماری‌های کودکان دانشگاه در سه مرکز اصلی بیمارستان بهرامی، مرکز طبی کودکان و بخش کودکان مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برنامه‌های هنری و آموزش خود مراقبتی پیش برای کودکان بستری و مراجع به بیمارستان همراه با آموزش فرزند پروری برای مادران پیش‌بینی‌شده بود.