برگزاری سمپوزیوم درمان‌های دارویی خوراکی در دیابت نوع ۲

سمپوزیوم درمان‌های دارویی خوراکی در دیابت نوع ۲ به همت بخش غدد بیمارستان ولیعصر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و با حضور اعضای هیئت‌علمی دانشگاه، متخصصین و دستیاران گروه غدد از بیمارستان‌های مختلف برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، سمپوزیوم درمان‌های دارویی خوراکی در دیابت نوع ۲ به همت بخش غدد بیمارستان ولیعصر مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) و با حضور اعضای هیئت‌علمی دانشگاه، متخصصین و دستیاران گروه غدد از بیمارستان‌های مختلف پنج‌شنبه ۶ تیرماه ۹۸ در تالار امام مجتمع برگزار شد.
در این سمپوزیوم مباحث مختلفی شامل درمان دیابت در حیطه پیشگیری، تغذیه و رژیم‌درمانی، درمان‌های بیماران سرپایی و بستری، درمان‌های در دست تحقیق و بررسی آخرین گایدلاین های درمانی موردبحث و تبادل‌نظر قرار گرفت.
هدف این سمپوزیوم آموزش و تبیین آخرین یافته‌های علمی و تازه‌های درمان دیابت با تمرکز بر داروهای خوراکی بود.