برگزاری دومین جلسه شورای فرهنگی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال ۹۸

دومین جلسه شورای فرهنگی مجتمع در خصوص وضعیت فرهنگی مجتمع، استمرار و پیگیری در امور فرهنگی، آموزش مشتری مداری به دانشجویان و کارکنان و تقویت اخلاق پزشکی و اخلاق پرستاری برگزار شد…..

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، دومین جلسه شورای فرهنگی مجتمع با حضور دکتر رئیس کرمی معاون امور دانشگاهی، دکتر بیگ محمدی ریس بخش ICU های مجتمع، دکتر قناعتی رئیس مرکز تصویربرداری، دکتر شجاع مرادی هیئت‌علمی گروه نفرولوژی، دکتر طالبیان هیئت‌علمی گروه طب اورژانس، دکتر عباسی هیئت‌علمی گروه نفرولوژی، دکتر عمادی هیئت‌علمی گروه عفونی، دکتر عدالتی فرد هیئت‌علمی گروه ریه و نعمانی پور دبیر شورای فرهنگی یکشنبه ۱۶ تیرماه ۹۸ در سالن جلسات معاونت امور دانشگاهی برگزار شد.
در ابتدا دکتر رئیس کرمی فضای فرهنگی مجتمع و ضرورت تشکیل و اهداف شورا را تشریح کرد.
سپس اعضاء نقطه نظرات خود را در خصوص وضعیت فرهنگی مجتمع، استمرار و پیگیری در امور فرهنگی، آموزش مشتری مداری به دانشجویان و کارکنان، ارائه تسهیلات و گسترش کتاب‌خوانی در بین بیماران، تقویت احساس مسئولیت در بین کارکنان بخش‌ها، تشکیل اردوهای یک‌روزه برای تقویت شادابی و نشاط و همدلی بین کارکنان، تقویت اخلاق پزشکی و اخلاق پرستاری و… ارائه و موردبحث و بررسی قرار گرفت.