برگزاری دهمین کنگره دوروزه تازه های تشخیص و درمان سرطان کولورکتال در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

در دهمین کنگره دوروزه تازه های تشخیص و درمان سرطان کولورکتال هم‌زمان به بررسی تازه‌های بیماری التهابی روده که یکی از بیماری‌های شایع و چالش‌برانگیز دستگاه گوارش است نیز پرداخته شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، کنگره دوروزه تازه‌های تشخیص و درمان سرطان کولورکتال چهارشنبه و پنج‌شنبه ۱۶ و ۱۷ مردادماه ۹۸ به دبیری علمی دکتر ناصر ابراهیمی دریانی عضو هیئت‌علمی گروه جراحی در تالار امام این مرکز برگزار شد.
دکتر دریانی در خصوص این کنگره اعلام کرد: با توجه به پیشرفت‌های روزافزون علم پزشکی در درمان موارد اولیه و حتی موارد پیشرفته و گسترده این بیماری که افق‌های روشنی را در درمان این بیماری به روی بیماران گسترده است، سالانه جدیدترین مطالب علمی و روش‌های نوین تشخیصی و درمانی در این کنگره موردبحث و تبادل‌نظر قرار می‌گیرد.
در کنگره امسال هم‌زمان به بررسی تازه‌های بیماری التهابی روده که یکی از بیماری‌های شایع و چالش‌برانگیز دستگاه گوارش است نیز پرداخته شد.
با توجه به سیر رو به افزایش شیوع سرطان روده بزرگ در کشور که عمدتاً ناشی از تغییر رژیم غذایی و سبک زندگی است، آگاهی مردم از علل ایجادکننده سرطان، روش‌های تشخیص زودرس و پیشگیری از آن ضروری است.
وی افزود: این سمینار که دارای امتیاز بازآموزی است، با حضور همکاران گروه‌های جراحی کولورکتال، رادیوانکولوژی، هماتولوژی و انکولوژی، پاتولوژی، رادیولوژی، ژنتیک، گوارش و پزشکی هسته‌ای به ارائه تجربیات و مطالب نوین درزمینهٔ تشخیص و درمان کانسر کولورکتال می پردازد.
وی اضافه کرد: کانون هم‌اندیشی سرطان کولورکتال پذیرای همفکری و انتقال تجربیات همکاران در جهت ارتقای سطح کیفی خود است.
توضیح اینکه کانون هم‌اندیشی سرطان کولورکتال از سال ۱۳۸۷ به همت اساتید گروه‌های مرتبط با سرطان کولورکتال از رشته‌های جراحی، گوارش، رادیوانکولوژی، مدیکال انکولوژی، رادیولوژی و پاتولوژی درمجتمع بیمارستان امام خمینی (ره) تأسیس و در این مدت گام‌های بلند و مؤثری در ارتقای تشخیص، درمان و پیگیری مناسب این بیماران برداشته است.
همچنین در این کانون، بانک اطلاعاتی بیماران حاوی پارامترهای مختلف ایجادشده که بستر مناسبی برای پژوهش و طرح‌های تحقیقاتی آینده‌نگرانه به شمار می‌رود.
خبرنگار: شهره بیات
عکاس: محمد علی مرزبان