برگزاری جلسه کمیته مرگ و میر اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

جلسه کمیته مرگ‌ومیر اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) باهدف کاهش مرگ‌ومیر و افزایش ایمنی بیماران و با حضور نمایندگان معاونت درمان دانشگاه وگروه های پزشکی طب اورژانس، گروه پرستاری، سرویس ENT، سرویس بیهوشی و سایر اعضای اصلی کمیته تشکیل شد.گالری عکس
به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، کمیته مرگ‌ومیر اورژانس با حضور دکتر سید حسین داورانی رئیس اورژانس، دکترامیرحسین اورندی نماینده گروه بیهوشی، دکتر علی گنجعلی خان مدیر درمان، دکتر سامرند فتاح قاضی نماینده گروه بیهوشی، پرستو آریاملو مدیر پرستاری، مرجانه تقوی زرگر کارشناس هماهنگ‌کننده ایمنی بیمار، مریم صدر زاده دبیر اجرایی کمیته مرگ‌ومیر و سایر اعضا چهار‌شنبه ۲۲ آبان ماه ۹۸ برگزار شد.
این کمیته باهدف کاهش مرگ‌ومیر و افزایش ایمنی بیماران با حضور نمایندگان معاونت درمان دانشگاه و گروه‌های پزشکی طب اورژانس، گروه پرستاری، سرویس ENT، سرویس بیهوشی و سایر اعضای اصلی کمیته تشکیل شد.
ابتدا صدر زاده دبیر اجرایی کمیته پرونده و وضعیت متوفی را شرح داد. سپس نظرات اعضای کمیته و مدعوین در خصوص پرونده یادشده مرور شد.
در پایان تصمیمات کمیته به‌صورت مصوبه تدوین شد.