برگزاری جلسه کمیته مرگ‌ومیر اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

اولین جلسه کمیته مرگ‌ومیر اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) باهدف کاهش مرگ‌ومیر با حضور نمایندگان معاونت درمان دانشگاه و گروه‌های پزشکی طب اورژانس – سرویس داخلی-سرویس جراحی و سرویس بیهوشی و سایر اعضای اصلی کمیته تشکیل شد.

گالری عکس

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، کمیته مرگ‌ومیر اورژانس با حضور دکتر سید حسین داورانی رئیس اورژانس مجتمع، دکتر علی گنجعلی خان سرپرست مدیریت درمان، دکتر امیرحسین اورندی نماینده گروه بیهوشی، دکتر شاهین حمزه لو مدیر نظارت بر درمان، دکتر هوشنگ صابری نماینده گروه بیهوشی، دکتر نسیم خواجوی نماینده گروه داخلی، دکتر محمد عاشوری نماینده گروه جراحی، دکتر محمد زارعی نماینده گروه ارتوپدی، مرجانه تقوی زرگر کارشناس هماهنگ‌کننده ایمنی بیمار، مریم صدر زاده دبیر اجرایی کمیته مرگ‌ومیر و سایر اعضا شنبه ۲۶ مردادماه ۹۸ برگزار شد.

این کمیته باهدف کاهش مرگ‌ومیر با حضور نمایندگان معاونت درمان دانشگاه و گروه‌های پزشکی طب اورژانس – سرویس داخلی-سرویس جراحی و سرویس بیهوشی و سایر اعضای اصلی کمیته تشکیل شد.

ابتدا صدر زاده دبیر اجرایی کمیته پرونده و وضعیت متوفی را شرح داد. سپس نظرات اعضای کمیته و مدعوین در خصوص پرونده یادشده مرور شد.

در پایان تصمیمات کمیته به‌صورت مصوبه تدوین شد.