برگزاری جلسه کمیته مرگ‌ومیر اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)

جلسه کمیته مرگ‌ومیر اورژانس مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) باهدف کاهش مرگ‌ومیر با حضور نمایندگان معاونت درمان دانشگاه و گروه‌های پزشکی طب اورژانس، داخلی، نورولوژی، بیهوشی و سایر اعضای اصلی کمیته تشکیل شد….

به گزارش روابط عمومی مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، کمیته مرگ‌ومیر اورژانس با حضور دکتر سید حسین داورانی رئیس اورژانس، دکتر امیرحسین او رندی هیئت‌علمی گروه بیهوشی، دکتر شاهین حمزه لو مدیر نظارت بر درمان، دکتر سامرند فتاح قاضی هیئت‌علمی گروه بیهوشی، دکتر فریناز موسوی هیئت‌علمی گروه پزشکی قانونی، دکتر عباس تفاخری هیئت‌علمی گروه نورولوژی، مرجانه تقوی زرگر کارشناس هماهنگ‌کننده ایمنی بیمار، مریم صدر زاده کارشناس ایمنی بیمار و دبیر اجرایی کمیته مرگ‌ومیر و سایر اعضا دوشنبه ۲۴ تیرماه ۹۸ برگزار شد.

این کمیته باهدف کاهش مرگ‌ومیر با حضور نمایندگان معاونت درمان دانشگاه و گروه‌های پزشکی طب اورژانس، داخلی، نورولوژی، بیهوشی و سایر اعضای اصلی کمیته تشکیل شد.

ابتدا صدر زاده دبیر اجرایی کمیته پرونده و وضعیت متوفی را شرح داد. سپس نظرات اعضای کمیته و مدعوین در خصوص پرونده یادشده مرور شد.

در پایان تصمیمات کمیته به‌صورت مصوبه تدوین شد.